Utilizator: Parola:

Politica de confidentialitate


porumbel.net se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu vizitatorii site-ului, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a noutatilor acestuia.

 porumbel.net va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe porumbel.net, privind evolutia si starea comenzilor de produse din magazinul website-ului, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. porumbel.net poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-uri si poate trimite informari, felicitari sau alte mesaje speciale.

porumbel.net nu promoveaza SPAM-urile. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul porumbel.net poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul porumbel.net, se pot dezabona prin email cerand stergerea din baza noastra de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa de email: contact@porumbel.net si la numarul de telefon: +40742545735 (Vlad Fildan) 

Porumbel.NET ofera informatii din domeniul columbofil la nivel european si actioneaza ca si intermediar in comercializarea online si offline a porumbeilor voiajori. Porumbel.NET a ajuns un nume de referinta in sportul columbofil la nivel national cat si international. De 12 ani suntem experimentati in segmentul sportului columbofil din Romania in mediul online.

Contactați-ne: contact@porumbel.net