Utilizator: Parola:

Cum licitez porumbei


Pentru a putea licita trebuie sa fiti autentificat pe site si sa fiti autorizat sa licitati de catre administratorul site-ului.

Daca aveti deja un cont inregistrat, trimiteti un e-mail la office@porumbel.net in care sa specificati numele si user-ul cu care sunteti inregistrat si solicitati activarea optiunii de a licita.

Pentru orice informatii sau ajutor puteti contacta administratorul prin telefon la +40 742 545 735, sau la sectiunea de contact a site-ului.

Dupa ce ati fost activat, optiunile de licitare vor deveni vizibile si veti putea licita liber.

NOTA: Termenul licitatiei va fi prelungit automat cu 15 minute de la ofertare doar pentru porumbeii la care a fost facuta o oferta in ultimele 15 minute ale licitatiei respective.

Echipa Porumbel.NET SRL va ureaza succes!

Porumbel.NET ofera informatii din domeniul columbofil la nivel european si actioneaza ca si intermediar in comercializarea online si offline a porumbeilor voiajori. Porumbel.NET a ajuns un nume de referinta in sportul columbofil la nivel national cat si international. De 12 ani suntem experimentati in segmentul sportului columbofil din Romania in mediul online.

Contactați-ne: office@porumbel.net