Utilizator: Parola:

Finalizat pe
21.10.2020
Licitatie cu 10 pui 2020 oferiti de Fildan Vlad - Bihor

Cu mare bucurie, va aducem la cunostinta ca site-ul porumbel.net a trecut in proprietatea Fildan Vlad. Aceasta decizie am luat-o datorita cererilor mari de organizare a licitatiilor pe platforma detinuta tot de mine, columbofil.net. Avand in vedere ca putem organiza acolo un numar limitat de licitatii, am hotarat sa ne extindem cu o noua platforma online. Stiind ca porumbel.net este de vanzare, am luat legatura imediat cu Libotean Dan, si am realizat tranzactia. Astfel, porumbel.net va deveni a doua platforma pe care vom organiza licitatii cu porumbei. Totusi, standardele vor ramane ridicate si aici iar criteriile de selectie vor fi la fel ca si pe columbofil.net incercand sa imbunatatim continuu organizarea, selectia, prezentarea licitatiilor.

Astfel, in deschiderea sezonului de licitatii de pe acest site, voi fi primul care ofera porumbei, un lot de 10 pui cu origini DE EXCEPTIE, exclusiv pentru iubitorii concursurilor de maraton.

Astfel, in aceasta licitatie de debut veti gasi pui din originali Gerard Van Tuyl, Wim Muller, Janssens-Hausoul, Bert Saarlons etc. selectati special pentru aceasta ocazie.

Am incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor dar nu pot garanta 100% acest lucru.

Atentie! Puii sunt in crescatoria Fildan Vlad - Bihor. Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
- 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
- 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
- O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

 

Detalii licitatie

Porumbel.NET ofera informatii din domeniul columbofil la nivel european si actioneaza ca si intermediar in comercializarea online si offline a porumbeilor voiajori. Porumbel.NET a ajuns un nume de referinta in sportul columbofil la nivel national cat si international. De 12 ani suntem experimentati in segmentul sportului columbofil din Romania in mediul online.

Contactați-ne: office@porumbel.net