Avem deosebita placere de a va invita sa fiti alaturi de cele doua companii de renume mondial, la cea de a doua editie a Zilelor Ronfried si Benzing care se va desfasura la Bran, jud. Brasov, in incinta Complexului Wolf, o locatie de lux care ofera conditii deosebite.(www.complexulwolf.ro). Veti avea ocazia sa va achizitionati cele necesare pentru sezonul 2011 la preturi promotionale, cele doua firme oferind discounturi intre 10 si 30%.

Programul evenimentelor:

Sambata 5 martie
9.00 – deschiderea standurilor de vanzare in sala mica de conferinte a hotelului Wolf 2
12.00 – 14.30 – Seminar Rohnfried cu celebrul biochemist Alfred Berger.
15.00 – 16.30 – Seminar Benzing, prezentarea sistemelor de siguranta si control
17.00 – 18.30 – Campionii se prezinta – Tandemul Chicheanu + Rusu, care au reusit un record national prin participarea cu 4 porumbei la Olimpiada de la Poznan, va raspunde intrebarilor celor interesati despre programul folosit, produsele folosite, metode de pregatire si motivare a porumbeilor.
20.00 – Banchetul serii – va invitam sa petreceti o seara de neuitat la restaurantul Taverna Lupilor din Complexul Wolf, unde pe ritmuri de muzica buna vom savura delicioasele preparate ale bucatariei brasovene. Servirea va fi tip Bufet Suedez. Biletul de banchet costa – 75 lei/persoana si include mancare – bufet suedez – apa, suc, cafea si vin la discretie, vin de cea mai buna calitate din podgoriile Dragasani.

Duminica 6 martie
10.00 – 12.00 – vanzare de articole columbofile in sala mica de conferinte a hotelului Wolf 2.
12.00 – 14.00 – discutii libere pe teme columbofile in receptia hotelului