Prin amabilitatea domnului Florea Sorin – Team Florea va punem la dispozitie filmarea completa din momentul lansarii porumbeilor de la Etapa 2 – Tecuci din cadrul Asociatiei Crescatorilor de Porumbei Bucuresti (A.C.P.B.).

Acest material video demonstreaza faptul ca inca mai avem multe lucruri de indreptat in capitala. A gresii o data este omeneste, dar a persevera in greseala se numeste prostie. Din pacate multi dintre porumbeii nostrii rateaza startul etapelor prin lansarea defectuoasa pe care delegatii o fac.

 

Cel mai important moment din cadrul unei etape il reprezinta lansarea porumbeilor si acest lucru trebuie sa fie respectat si dus la indeplinire ca la carte. Prin acest articol nu dorim sa dam vina in mod special pe cineva anume (de aceea nu publicam numele persoanelor in cauza), dar sa constientizam faptul ca inca mai avem multe de invatat si trebuie ca totii membrii unui club, in frunte cu presedintele acestora sa trimita la lansari oameni capabili si dornici de a face un lucru bine, pana la capat.

Cand va uitati la acest film ganditi-va ca acolo ar fi putut fi porumbeii dumneavoastra (cumparati pe bani grei si ingrijiti exemplar in crescatoria dvs.) dar atunci cand ii incredintati unei persoane iresponsabile toata munca sa se duca pe apa sambetei. In film se poate observa cum usa metalica da in porumbei si penele acestora zboara in toate directiile.

Nici pana in acest moment, nici o persoana din cadrul clubului respectiv din Bucuresti nu a oferit o explicatie sau sa isi ceara scuze public columbofililor care au imbarcat in acea masina.  Zicala „greseala recunoscuta este pe jumatate iertata” se pare ca nu a ajuns inca la urechilor domnilor de acolo. Poate au facut acest gest barbatesc la clubul lor.

Totusi, speram ca aceasta greseala de la cea de-a doua etapa a fost un caz singular si nu se va mai repeta la etapele viitoare. Ii multumim domnului Florea Sorin pentru ca am reusit sa vedem cu totii si sa constientizam faptul ca trebuie sa avem oameni capabili si responsabili pe care ii trimitem ca si delegati la lansari.

Va prezentam in continuarea articolului filmarea integrala din momentul lansarii porumbeilor:

Din ciclul „ASA NU !”