Dobrescu Adrian este un crescator tanar din Vulcana Pandele judetul Dambovita cu rezulate foarte bune in cadrul UCPR ! El si-a inceput cariera columbofila in curtea domnului Andrei Marius , fiind ingrijitor la dansul in crescatorie unde a invatat si acaparat lucruri si secrete pe care multi columbofili nu au posibilitate sa le invete. In urma achizitiilor de la dl Andrei Marius si ulterior vizitand multi crescatori din Belgia si Olanda rezultatele nu au incetat sa apara !

https://www.porumbel.net/licitatie_porumbei/index.php?act=licitatii&id=875

Mai jos va prezentam cateva rezulaltate de top 3 National.


1e Național Ucp AS yarlingi 2004
1e National Ucp Viteza Yarlingi 2005
1e National Ucp General Palmares 3 anin 2015
1e National Ucp Fond Yarlingi 2018
1e National Ucp Viteza Pui 2018
1e National Ucp As Viteza Palmares 2020
2e National Ucp AS 2007
2e National Ucp General 2007
2e National Ucp AS palmares 2008
2e National Ucp General Palmares 4 ani 2016
2e National Ucp General Palmares 5 ani 2016
2e National Ucp AS Viteza Y 2019
2e National Ucp Viteza Pui 2018
3e National Ucp General Yarlingi 2004
3e National Ucp Viteza Yarlingi 2017
3e National Ucp AS Fond Yarlingi 2018
3e National Ucp Super AS yarlingi 2019

Nota: S-a incercat o apreciere cat mai corecta a sexului puilor dar nu putem garanta acest aspect!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Dobrescu Adrian . Costul transportului va fi suportat de catre castigator. Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
– 50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului. Timpul de livrare poate dura in medie 2 saptamani de la finalizarea licitatiei.
– 200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
– O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.