,,Colaborez cu Columbovet foarte bine, încă de la înființare”

Aș dori să vă întreb de când aveți porumbei voiajori?
Cresc porumbei voiajori încă din 1999.
Ce tipuri de concursuri preferați și de ce?
Maraton datorită zonei în care ne aflăm, aici nu se joacă viteză ci mai mult Fond sau Maraton.
Ce linii de porumbei aveți?
Predominant, în crescătoria mea se află porumbei de Aarden.
Cum ați descrie colaborarea cu firma Columbovet?
O colaborare foarte bună, încă de la înființare.
Care sunt 2 produse care v-au impresionat prin calitatea lor, cum le-ați administrat si ce ați văzut după administrarea lor, ce ați sesizat la porumbei?
Este foarte greu să aleg doar doua produse, dar o să mă rezum la Healthy Oil de la Cest Pharma, pe care l-am administrat conform prospectului și am observant o schimbare bună in vitalitatea porumbeilor, găinațul era tare, marea schimbare observată de mine a fost pe partea digestive, iar un alt produs ar fi de la Belgica de Weerd, Belgasol, administrat la fel, după prospect, în orice perioadă din an, de la creștere la reproducție până la recuperare și îmbarcare, sesizabilă ar fi refacerea porumbeilor după administrarea acestui produs, la creștere, dacă se observă o deficiență după administrarea acestui produs regulat, acea deficiență dispare.


Dacă aveți un porumbel drag, care este acela și ce rezultate a avut la concursuri sau la reproducție?
Nu aș putea să spun că am doar un porumbel preferat. Am avut norocul și privilegiul să am porumbei mai deosebiți, precum Vulpea, Kita, Arden I, Lazeroms. Acești porumbei au pus bazele crescătoriei mele. Ca performanțe am în palmares mai multe premii, unele dintre ele fiind: Locul 4 Internațional Berlin 2012, Locul 2 Național Extrem Maraton 2013, și lista poate continua.

Columbovet: https://www.columbovet.ro/ps/ro/