In acest sfarsit de saptamana, mai exact intre 16/01 – 17/01/2015 este deschisa publicului larg cea de-a 34-a editie a Olimpiadei sub egida Federatiei Columbofile Internationale. Porumbel.NET va prezinta cateva fotografii reprezentative de la Budapesta (Ungaria) acolo unde in aceste momente se afla cei mai buni porumbei ai Europei. Inca odata, domnul Guta Marian (Pasa), un prieten foarte bun al nostru, caruia tin sa ii multumesc foarte mult, ne aduce primele fotografii de la acest eveniment de amploare.

FESTIVITATEA DE DECERNARE A PREMIILOR

FESTIVITATEA DE DESCHIDERE

Un eveniment grandios are intotdeauna si o festivitate de deschidere la fel de impunatoare. Asadar, va prezentam pentru inceput s-a dat startul evenimentului.

F.C.I. BLACK SEA ONE LOFT RACE – PREZENT CU STAND LA OLIMPIADA

Columbodromul „F.C.I. Black Sea One Loft Race” este din nou prezent la cele mai mari evenimente columbofile ale Europei. De aceasta data columbofilii s-au intalnit cu reprezentantii columbodromului analizand oferta pentru sezonul 2015. Un lucru care ii multumeste pe oficialii columbodromului este acela ca acestia au primit doar feedback pozitiv, avand promisiuni concrete de la columbofili care inca nu au participat la cel mai bine cotat columbodrom al Romaniei. Inca odata columbofili care s-au declarat de-a dreptul incantati de editiile anterioare si au promis ca si in acest an vor angaja echipe de porumbei in speranta castigarii locului intai.

Dupa doar doua editii, columbodromul si-a castigat respectul si si-a dovedit seriozitatea, concurand acum cu cele mai importante columbodroame ale Europei. Cu siguranta cea de-a treia editie va aduce columbofililor noi surprize si noi imbunatatiri in sistemul de management. Niciodata un columbodrom nu se poate oprii din dezvoltarea acestuia, iar columbodromul Columbodromul „F.C.I. Black Sea One Loft Race” aduce an de an imbunatari de ordin tehnic, al managementului si al inovatiilor. Va lasam in continuare sa va delectati cu cateva instantanee:

FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA (F.N.C.P.R.) – PREZENTA CU STAND LA OLIMPIADA

Nu degeaba in Romania este numita ca si „Champions League Columbofil”. Cel mai tare campionat al tarii dar si federatia care are in spate istoria columbofiliei din Romania este prezenta si ea la acest frumos eveniment.

F.N.C.P.R. si-a prezentat campionatul, campionii dar si sistemul de management dupa care se ghideaza. Cu siguranta multe federatii din Europa nu sunt la fel de bine organizate asa cum F.N.C.P.R. este.

PREZENTAREA PORUMBEILOR OLIMPICI

Dupa cum spuneam mai sus, tarile din Europa sunt intr-o competitie acerba, iar Romania, reprezentata la Olimpiada prin FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA (F.N.C.P.R.) este si ea acolo, columbofilii nostrii facandu-ne mandrii de faptul ca suntem romani.

BENZING – CEL MAI SIGUR SI EFICIENT SISTEM DE CRONOMETRARE DIN LUME

Benzing, sistemul de cronometrare cel mai sigur si eficient din lume isi prezinta produsele. Am amintit mai sus despre Columbodromul „F.C.I. Black Sea One Loft Race” care beneficiaza de tehnologie de ultima ora. Da, in acest moment in Romania, columbodromul de la malul Marii Negre beneficiaza de tehnologia Benzing care este numarul 1 in lume.

FOTOGRAFII DE LA OLIMPIADA

Va prezentam in continuare un set de fotografii realizate la Olimpiada. Fotografii cu oferte, standuri, produse si accesorii pentru porumbei. Toate acestea pot fi gasite de catre columbofili la Budapesta.