COVID19 este o amenințare pentru umanitate. Avesta este motivul pentru care fiecare dintre noi trebuie sa ne angajăm în această luptă.

La inițiativa lui Marius Boboc, columbofil român stabilit în Belgia, FNCPR va organiza o serie de licitații având ca scop strângerea de fonduri care să ajute ROMÂNIA să lupte cu PANDEMIA!!!

Absolut toți banii strânși din licitații sau donații, vor fi donați către Fundația Prețuiește Viața care ulterior îi va dona sub formă de bani sau materiale, acolo unde este nevoie.

Am ales această modalitate de donare a banilor pentru două motive:

1. Nu dorim să dăm naștere unor discuții inutile despre unde ar trebui să donam banii. Sigur în următoarele săptămâni va fi nevoie în foarte multe locuri și fiecare din cei care ar putea decide destinația ar dori să-i doneze în zona lui.

2. Andreea Marin, președintele Fundației Prețuiește Viața și inițiatorul proiectului, este partenera noastră deja de mulți ani. Suntem parteneri la Gala Campionilor, la momente de veselie și distracție. A venit momentul să aratăm că putem fi parteneri și când România are nevoie de noi!!!

Așadar, dacă esti un campion din TOP 10 NAȚIONAL în ultimii ani, sau un câștigător de TOP10 la etapele NAȚIONALE, te invităm să donezi un pui din porumbelul tău campion. Gestul tău, dublat de gestul celui ce va licita poate salva vieți, poate salva România!!!

ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM COVID19!!!

F.N.C.P.R PREȚUIEȘTE VIAȚA

HAI ROMÂNIA!!!

Informatii supliementare pot fi gasite pe grupul de Facebook creat de catre dl. Tunduc Marius, presedintele F.N.C.P.R.: https://www.facebook.com/groups/598465597408518