Buna ziua,
Scriu aici pentru ca am incercat in nenumarate randuri sa scriu si la linkul respectiv ( link ) dar administratorul vad ca este de partea hotilor, ii ocroteste nu ca ar fi prea multi dar…

Pentru unii vad ca au sosit alegerile mai devreme si au inceput de dinainte de an poate poate, iar la unii au stagnat chismelele de motorina si nu mai au ce face :).

Sa ii luam pe rand ca este weekend si uite nu am nici eu ce face 😉
Mirel(toncu_stefan24@yahoo.com ): Cine este acest Toncu?? O persoana josnica, de circa 1 metru care a fost prins furand la Prahova(FCPR) si a fugit la FRC unde a fost primit i s-a dat si functie. Anul acesta nu i-a ajuns a fost prins furand si la FRC dar aici nu mai e problema, la intrebarea unui membru din Pucheni”Stefane ce facem ma iar ramanem fara rezultate? R:Las ma ca vb eu cu Sinca il invit la Brazi si se rezolva, aici(FRC) o rezolvam” nu am inteles nici eu de ce poate e foame mare de membrii.
Anu trecut acest caraghios mic pe timpul acesta era trezit de circa 20 mascati si au inceput sa scoata parchetul sa caute petrol si pe urm a plecat la facultate. Acest om la porumbei prins de 2 ori furand, de politie bagat la facultate. Pe forum aici a mai fost prins ca scria de pe anumite clone si injura pe toata lumea,.hai ca e prea mult deja ma injosesc sa dau raspunsuri unui…..

Axinte Nicu: Un crescator care habar nu are de porumbei, are porumbei de voiajori dar cantaresc aproape 700g. Ce este de apreciat la el ca isi da numele adevarat peste tot un crescator cum se spune cu coloana vertebrala.

Vasile( mister B…). Probabil va intrebati cine este acest Bihon?Da nici eu nu prea am auzit prea multe despre el am dat cateva telefoane si ce am aflat??surprisse!! O persoana(nici crescator nu se poate numi) meschina care are o firma de cablu si seara nu are altceva de facut decat sa bea si sa latre pe internet ca dfoar na omu la bautura este cel mai smecher si cel mai tare. Cum de este secretar la FRC? Pai cum avea un partament si oamenii ce au zis hai sa ii dam si lu asta o functie( da da la ei functiile se dau nu se fac alegeri) sa avem si noi un sediu la aceasta federatie. Mister Bihon mai usor cu bautura sa nu rupi tastatura.

De cine se iau acesti oameni? Tunduc Marius, Olteanu Cosmin si Bilan Florin.

Sa ii luam si pe acestia pe rand.

Tunduc Marius: Tot ce stiu despre el este ca s-a zbatut sa ne faca un program de clasamente, o revista de calitate europeana si altceva nu stiu dar sunt convins ca mai sunt multe altele(oricum nu este putin).

Olteanu Cosmin: Un crescator care a bagat 100 de mii de euro in porumbei, a intarit fondul genetic din PH cu peste 500 de porumbei facuti cadou, zeci de sponsorizari etc etc

Bilan Florin: Om modest care ce a facut: A luat filiala de la 120 membrii si in 7 ani are nici mai mult nici mai putin de 1200 membrii. A facut un catalog judetean care in comparatie cu cel national de acum 7-8 ani nu exista diferenta,a organizat concursuri de porumbei din peste 27000 porumbei etc etc…

Acu va intreb eu domnii din FRC care nua veti alte treburi decat sa stati pe internet sa dezinformati lumea daca este asa bine, frumos, belissimo, cald, prajituri pe masa, tulburel si de toate de ce s-au intors aproape peste 500 membrii de la FRC la FCPR( Suceava, Focsani, Craciunescu, etc)??Ei stiau cum e si la FCPR au vazut cum este si la FRC, ce fac ei aleg sa stea unde este mai rau sau cum?